Snabbis-middag

När magen skriker och tiden är knapp passar denna superrätt väl. 2 ingredienser och en stekpanna är ungefär det som behövs.
Rårakor med bacon
8 potatisar
1 pkt bacon (2 pkt om man är glupsk och lite småfet som jag)
smör
salt,peppar
lingonsylt
1.Skala och riv potatis. Smält smöret i stekpannan, när det får gyllenbrun färg slänger du i en klump med riven potatis (ungefär en näve). Platta ut med stekspade samt salta och peppra rikligt. Stek till gyllenbrun färg. Håll varmt.
2. Hacka baconen och stek dem till önskad krispighet (Terkan-brända eller Jesper-perfekta)
3. Gör en snabb sallad med rivna morötter och vitkål om tid finnes.
4. Servera med lingonsylt och ett glasmjölk.

Kommentarer
Postat av: Isabella Löwengrip

Oj vad gott det låter! Länkar den här bloggen om det är ok för er?

2010-12-10 @ 10:51:04
Postat av: Baconboden

Ser mums ut! och småfet var ordet!

2010-12-10 @ 10:52:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0